images/forsiden/topslider/Slider12.jpg

Picnic ved Tvendehus – en fugtig aften.

 

Paraply
Man fristes til at tror at klubbens medlemmer stammer direkte fra vikingerne. De fremmødte denne aften udviste en heroisk tålmodighed og robusthed over for det danske vejr. Prøv om du kan tælle 8 paraplyer.

Skovfogeden i Dyrehaven er ikke just begejstret for veteranbiler. Det er den officielle udmelding. Området omkring vores ”klubhus” er blevet overfyldt. Det er blevet for populært. Mit gæt er at der har været for mange ligegyldige biler og for få Jaguarer.

Vi vil ikke puste til en endnu sagte ild og bringe vores gæster fra Volvo og Healey klubben i problemer.
Derfor holdt vi dette års lettere forsinkede picnic ved Tvendehus i Klampenborg.

Det hele startede ganske fint. Der blev ved med at trille spændende biler ind. Healeys, Volvo og ikke mindst Jaguarer. Og vejret var fint. Ingen vind og dejlig lunt.

Storm
Mens alt var næsten tørt. I baggrunden nogle næsten unødvendige paraplyer og i forgrunden ses Camilla, Frederik og Storm. Det er nye medlemmer. Storm sidder trygt og godt på sin fars arm.

Men vejrguderne havde lidt vand til os. Det begyndte i det små. Lidt vand i luften. ”Det holder op om 10 minutter” – meeen – det blev ved. Og det blev til rigtig regn.
Resolut blev picnicen sat i gang under et kæmpe egetræ. En venlig sjæl havde været forudseende at plante et træ til os for 200 år siden. Cirka. Her sad vi tør og godt. I et stykke tid.

Efter nogen tid opdagede vi at det nu kun ”regnede” under egetræet. Regnen var holdt op for kort tid siden. Det endte med at blive en rigtig hyggelig aften med en masse sniksnak, god mad og spændenden biler. Hertil en masse rare og rigtig seje mennesker.

En stor tak til manden der plantede træet og til den der opfandt paraplyen.

Søren Post

 Jaguar Club of Denmark · Ryvej 102 · 8464 Galten · CVR 57808268 · Bank: Reg.nr.: 8125 Kontonr. 0005924383Titlebill