Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Jaguarer i Dyrehaven

Jag1
En usædvanlig smuk Jag lurer i græsset…

Den danske sommer viste sig endnu en gang fra sine lunefulde side i dagene op til Jaguarklubbens udflugt til Dyrehaven. Der var udsigt til regn. Men regnen kom ikke og vi fik en dejlig og hyggelig aften i Dyrehaven.

En halv snes Jaguare mødte op og deres passagerer indtog den medbragte mad med en stribe smukke biler på den ene side og den nedgående sol på den anden. Et sted i horisonten græssede dyrene fredeligt.

jag2
Så er der picnic.

Bevæbnet med klapbord og stole indtog de frygtløse medlemmer det høje græs. Der lå beviser fra dyrenes færden her og der. Man skulle se sig for.
Men mad smager nu bedst under åben himmel og i godt selskab. Dyrene tænker sikkert det sammen.

Rigtig hjertelig tak til Kong Frederik d.III for at have anlagt Dyrehaven allerede i 1669 og for muligheden for hver onsdag at kunne parkerer de smukkeste biler ved Slottet.
Og tak til de medlemmer som med en sund mistro til vejrudsigter dukkede op, blandt andet fra Rørvig, og gjorde det til en hyggelig aften.

Tekst og foto: Jan Bøgemose / Søren Post

Seneste nyheder

Læs alle nyheder
Kunst, kultur og biler i Fåborg

Kunst, kultur og biler i Fåborg

18.09.2017 | Jørgen Findsen
Region Fyns efterårstur gik til Fåborg Museum og Helios Teater. Carsten Pedersen havde igen taget ansvaret for, at være førerhund...
JDC ved Rømø Motorshow

JDC ved Rømø Motorshow

17.09.2017 | Jørgen Findsen
Stranden ved Lakolk på Rømø er stor - meget stor, men da Rømø Motorshow den 9. september fandt sted, havde...
JCD i Bonbon Land

JCD i Bonbon Land

15.09.2017 | Red.
Vejret kunne næppe have været bedre. Tørt, lunt, næsten vindstille og et florlet skydække til at beskytte deltagerne, bilernes lak...
Fredag var der hyggelig ”come together” aften, hvor solen viste sig fra sin pæneste side da den gik ned over...
Første forsøg på at gennemføre Rally Djursland i foråret fandt ikke deltagere nok til at blive gennemført, men arrangørerne, Hans...