Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Julefrokost i Jægerhuset

Tekst & foto: Thomas Olsgaard

Godtfolk trodsede regn og kulde og kom igen i år til region Sjællands Julefrokost i Det Gamle Jægerhus i Holte.
Et par kom i nyere Jaguarer og fik naturligvis de bedste parkeringspladser. Af gode grunde blev de åbne vogne hjemme i garagen og vi konstaterede at sæsonen for de ældre biler er ved at være slut for i år.

Julefrokost kopiInden døre gik snakken livligt om alt fra bilprojekter til kommunalvalget. Og når sandheden skal frem så var bilerne langt mere interessante end valget. Bordpynten bestående af udvalget reservedele vidnede også om fælles interesser for bilerne. Og ikke alt var lige let at gætte hvor det hørte til.

Svarene på den urimelige svære quiz bliver oplyst. Den glade vinder blev Marianne Rurhskov med 11 rigtige.

Traditionen tro havde Søren forberedt en skarp quiz med 13 uigennemskuelige spørgsmål. Hvem kunne forestille sig at et bombekaloriemeter bruges til at måle energi i fødevarer. Man sad vel også bagefter og funderede over om det nu virkelig kunne passe. Nå, men der var naturligvis præmier og stor spænding. Måske især fordi det bestod af alt fra en poleret reservedunk til gode røgede ål.
Mia og Jan donerede af et godt hjerte røgede ål til et amerikansk lotteri. Overskuddet gik ubeskåret til Sklerose Foreningen. Og mon ikke ålene vil vække glæde på vindernes julefrokostborde. En smuk tradition som vi gentager næste år.

En herlig eftermiddag i godt selskab så nu er vi klar til julemånedens travlhed.