Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Kunst, kultur og biler i Fåborg

Region Fyns efterårstur gik til Fåborg Museum og Helios Teater. Carsten Pedersen havde igen taget ansvaret for, at være førerhund for 11 velplejede Jaguarer, som af små charmerende veje kom frem til parkeringspladsen bag museets.

 Museet

12 biler og 23 personer fik en uforglemmelig oplevelse ved besøget på Fåborg Museum og Helios Teater / biograf

På museet var Anna-Carin vores guide, som på en sød og charmerende måde viste os rundt og fortalte om museet og de fynske malere.

Anna Carin

Efter rundvisningen blev der kælet for vores ganer med en dejlig frokost i museets cafe.

Så blev det  Svend Erik som fortalte om sit engagement i Helios Teater og biograf. Svend Erik har lagt et stort stykke arbejde i at få Helios til at være et aktivt sted i byen, og hvor der hele dagen er liv. Det har været et stort stykke arbejde som nu er fuldført, og Svend Erik har nu sagt farvel til formandsposten for stedet, og er nu klar til nye udfordringer. Kaffen nød vi i Helios "Cafe Soze" som var gået i detaljerne med kagerne!

Kager

Om de nye udfordringer for Svend Erik drejer sig om at pudse biler vides ikke, men selskabet blev inden afslutning på dagen, inviteret til at besigtige ”staldene”! Et lille hyggeligt byhus, med en passende port, viste sig at rumme en masse skøn brugskunst, (også kaldet biler!) En rigtig flot samling af biler, som bar præg af, at de var valgt med største omhu!

Tak til Carsten, Anna-Carin og Svend Erik Andersen for en rigtig hyggelig dag.