Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Time Winder anno 2018
Lørdag, 19 Maj 2018, 10:00
Til Mandag, 21 Maj 2018

TimeWinder anno 2018

En unik og spændende oplevelse for hele familien!

Til lands, til vands og i luften.

Grønnessegaard

TimeWinder 2017 set fra luften. I midten ses Grønnessegård Gods og til højre for Godset har vi alt det skønne. Længst til højre ses en campingplads hvor du også kan slå lejer og nyde dagene i ro og mag. Der er nok at se på.

Jaguar XJ 50 årsjubilæum

Normalt har biler efter 1976 ikke adgang til pladsen. Men i anledningen af 50 året for XJ modellen har alle XJ – helt ekstra ordinært og helt frem til i dag – adgang til Jaguarstanden. Bilerne vil blive linet op som en tidslinje – fra 1968 og frem til i dag. Tilmeld dig og din XJ snarrest så vi kan lave en lang og flot tidslinje.

XJ 351 graaXJ6 lyons

Jaguar standen

Alle andre Jaguarer op til og med 1975, mere end velkommen til at stille op. 1 dag, 2 dage eller alle 3 dage.
Alle udstillere med bil kommer gratis ind. Passagerer betaler almindelig billet. Stand personale får fribilletter (max 5 stk/dag) og ret til at hyggesludre med alle de nysgerrige gæster der slentrer forbi eller med andre udstillere om deres kæreste eje.
Du kan også stille din bil lørdag formiddag og hente den igen mandag eftermiddag.
Få flere detaljer ved at kontakte Søren Post på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Grønnessegaard udstilling
Standpersonalet har fået en velfortjent pause og er ude og se på alle herlighederne. I behagelig skygge under bordet ligger den glubske vagthund, Luna, som elsker bolde.

Overnatning på Grønnessegård Gods.

Bor du langt fra Godset, så kom alligevel, der er mulighed for at overnatte. Ikke i baronens seng, men på én af TimeWinders 2 campingpladser – der er én for nostalgi og en for almindelige campister. Priser og andre praktiske oplysninger findes her:
www.timewinder.dk/praktisk/overnatning/camping/

Tilmelding eller hvis du vil vide mere:

www.timewinder.dk – eller: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Det bliver 3 fantastiske dage.

Hvor: Amtsvejen 280, 3390 Hundested

Tid: Pinsen. 19 – 21 maj

Pris:
Gratis for udstillere og børn under 6 år.
voksen kr. 150,- / dag eller 3 dage kr. 300,-
Børn kr. 50,- / dag eller 3 dage kr. 100,-

Det er alletiders.

Time Winder

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"