Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Rundvisning på Københavns Rådhus
Onsdag, 25 Oktober 2017, 19:00
Kontakt Mads Seyer-Hansen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KBH raadhusKøbenhavns Rådhus, bygget mellem 1892 – 1905, rummer utroligt mange fine historier. Vi får historiske historier og anekdoter på skift, om demokratiets vej til Danmark til historier om nordisk mytologi. I korte træk fortæller bygningen borgernes historie og om, hvordan København opstår. Det hele er skabt af arkitekt Martin Nyrop, der var meget kreativ og som også har skjult hemmeligheder – i sær en af hemmelighederne mener vi kan konkurrere med da Vinci mysteriet. Vi kommer igennem Rådhushallen, Præsidenttrappen, Borgersalen, Borgertrappen, Festsalen og måske biblioteket. Vil I se tårnet (der er ca. 300 trappetrin til balkonen og ingen elevator ), Jens Olsens Verdensur eller Bryllupssalen? Vi må se, hvad vi kan nå. Til turen, som varer 1,5-2 timer, får vi også en rådhuspandekage og et glas mousserende vin. Vi glæder os til at se jer og vise vores smukke Rådhus frem!

Tilmelding senest den 19/10 til Mads Seyer-Hansen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pris: 100 kr per person. Max. 40 personer kan deltage.
Mødested: Inden for Rådhusets hovedindgang (se hjemmesiden for evt. ændringer)

Sted Københavns Rådhus
Rådhuspladsen1
København K.
1599
Danmark

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"