Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Garagemøde
Onsdag, 25 Oktober 2017, 19:00
  1. oktober, kl. 19:00, Bent Thøgersen, Grenaa

Vi er inviteret til at bese værkstedet hos Bent Thøgersen, ikke sådan bare et almindeligt et, nej, her skrues i de ædle gamle biler, mest racere.

Det der nok er mest spændende, er engagementet i den berømte 65-klasse. Her har Bent haft fingrene i diverse Ford Lotus Cortinaer, for høj som lav. Vi skal se hvordan man bygger sådan en racer op, helt fra bunden, bogstaveligt talt. Der vil være et par karrosser, som har været til afsyring, og Bent vil fortælle om det videre forløb. Vi vil alle blive meget klogere på Cortina, og hvad der kræves for at være med i denne klasse, efter denne aften

Sted: Bent Thøgersen, Tyvhøjvej 3 - 5, Dolmer, 8500 Grenaa

Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. sidste frist d. 21. oktober

Bent Thoegersen

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"