Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Rally Djursland
Søndag, 20 August 2017, 09:30
Kontakt Hans Aarup T·40752553 og Ulrich Sjelberg T· 25722413

Vi har lavet et super Rally, som tager dig rundt i det smukke Nord Djurs og den nordlige kyststrækning ved Kattegat, hvor landskabet veksler mellem store skovområder og bølgende bakker.

Du kan få frisk fisk med hjem til priser, så du tror du er i 60èrne. Kort sagt, vi skal køre, vi skal spise, vi skal drikke kaffe, og så skal vi sparke på hinandens bildæk.

Vi er i et område med lav befolkningstæthed, 51 indbyggere pr. km2, hvilket er ca. halvdelen af landsgennemsnittet, så vi får god plads til vores mange jaguarer.

Vi skal finde vej ved hjælp af ”tulipaner” og kort, og vi skal løse vanskelige opgaver og svare på relevante spørgsmål som: ”hvornår døde Maren Jensdatter, som ligger på Nørager kirkegård?” – eller ”Bor der nonner på Maria Hjerte Kloster?”

Turen omfatter en rigtig lækker økologisk brunch på det nedlagte Kloster, samt et besøg i en usædvanlig middelalderkirke. Du vil vende beriget hjem i din Jaguar efter denne tur.

Prisen for det hele inkl. morgenkaffe og brunch er, fordi din klub giver et tilskud til turen, KUN 140,- kr. pr. person, som betales ved ankomsten til arrangementet.

Rallyet starter d 20. august kl. 10 fra Jernbanemuset Museumsvej 2, 8550 Ryomgård, hvor vi mødes til morgenkaffe fra kl. 9,30.

Tilmelding senest d 17. august. 2017 til:
Hans Aarup – 40752553 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ulrich Sjelberg – 25722413 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sted Djurslands Jernbane Museum
Museumsvej 2
Ryumgård
8550
Danmark
Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"