Klubrepræsentation ved store arrangementer (CHGP 2016)

Aktivitetskalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
JCD på Copenhagen Historic Grand Prix
Fra Lørdag, 05 August 2017 -  09:00
Til Søndag, 06 August 2017 - 18:00
Kontakt Carsten Rojh

JCD har traditionen tro en stand på Bellahøj ved dette fantastiske arrangement i København.

Vi vil prøve at skaffe så mange og så forskellige modeller som muligt til dette års udgave af CHGP. Vi har allerede en del udstillere, men mangler stadigt at få repræsenteret MK2, E-Type, XJ, X-Type og XK.

Har du lyst til at udstille din bil og måske også være til stede og hjælpe på standen i løbet af dagene, kan du henvende dig direkte til formand, Carsten Rojh, her: kontakt.

Man udstiller for egen regning og risiko. Som udstiller får man gratis adgang til CHGP hele weekenden. Biler afleveres på standen om fredagen i tidsrummet 18.00 - 20.00 og kan først afhentes om søndagen efter sidste løb ved 17-tiden. Der vil være vagt på pladsen hele natten.

Sted Copenhagen Historic Grand Prix
Hvidkildevej 66
København NV
2400
Danmark

Vejledning ved tilmelding

Ved tilmelding til arrangement uden deltagergebyr: Hvis du vil tilmelde flere end dig selv, skal du først klikke på "Opret gæst" lige under "Primær deltager" og vælg antal gæster ud over dig selv. Klik dernæst på "Klik for at deltage"

Ved tilmelding til arrangement med deltagergebyr: Vælg det antal samlede antal deltagere, som du ønsker at tilmelde og klik derefter på "Klik for at deltage"